WIJ BOUWEN CONTAINERS OM TOT BARS, PODIA, GARAGES EN MEER. U DROOMT HET, WIJ BOUWEN HET!

Custom Builds

Panorama zomer bar : uitdagend project waar we 2 20ft droge boxen hebben omgebouwd tot 1 grote box dat open kan van de zijkant (niet de standaard deuren op een container) Dit wordt gebruikt als bar en opslagruimte. De toprails waren versterkt en de container deuren zijn handgemaakt door middel van gerecycleerd materiaal dat we hebben verzameld bij het uitsnijden. Deze uitsnijdingen zijn versterkt met een frame en scharnieren voor deuren zijn geplaatst.

Img

Hemiksem bouwt een feestje: voor dit project hebben we ons echt tot het uiterste gedreven. Er werd ons gevraagd om een opstelling van containers te bouwen dat in enkele dagen (niet weken!) kon opgezet worden en dat ongeveer een 2000 mensen voor het event kon houden.

Een extra uitdaging was dat de ondergrond waar de containers zouden plaats nemen, niet konden worden vast gezet met kabels of andere permanente structuren om de containers rechtop te houden. We hebben het hele project moeten herdenken en uiteindelijk kwamen we bij 4 rechtstaande 20ft droge boxen voor het geluid en lichtsysteem, een "arena" met DJ booth er tegenover die de massa aanschouwd. The DJ booth werd gebouwd door middel van 2 droge boxen op elkaar. Beide boxen werden verstevigd, het dak werd uitgesneden en de zijkanten werden tegen elkaar geplaatst om de booth te maken.

Het meest innovatieve: het tegengewicht dat bestaat uit water basins, vast gelast op zijn plaats in de droge box. Het water kan worden gelost door middel van hoge druk kleppen die het leeg laten in enkele uren.

Img
BEZOEK GALERIJ