WIJ BOUWEN CONTAINERS OM TOT BARS, PODIA, GARAGES EN MEER. U DROOMT HET, WIJ BOUWEN HET!

Neem zeker eens een kijkje op de website van onze gespecialiseerde afdeling: ContainerConcepts.be

Custom Builds

Panorama zomerbar : uitdagend project waar we 2 20ft droge boxen hebben omgebouwd tot 1 grote box die open kan aan de zijkant (niet de standaard deuren op een container). Deze wordt gebruikt als bar en opslagruimte. De toprails werden versterkt en de containerdeuren zijn handgemaakt van gerecycleerd materiaal dat we hebben verzameld bij het uitsnijden. Deze uitsnijdingen zijn versterkt met een frame en scharnieren voordat de deuren werden geplaatst.

Img

Hemiksem bouwt een feestje: voor dit project hebben we ons echt tot het uiterste gedreven. Er werd ons gevraagd om een opstelling van containers te bouwen die in enkele dagen (niet weken!) kon opgezet worden en die ongeveer een 2000 mensen kon voorzien in al hun noden.

Een extra uitdaging was dat op de ondergrond waar de containers geplaatst dienden te worden, niet gewerkt mocht worden met kabels of andere permanente structuren om de containers rechtop te houden. We hebben het hele project moeten herdenken en uiteindelijk kwamen we bij 4 rechtstaande 20ft droge boxen voor het geluid en lichtsysteem - een "arena" met "DJ booth" die de massa aanschouwt. De "DJ booth" werd gebouwd door middel van 2 droge boxen op elkaar. Beide boxen werden verstevigd, waarna het dak werd uitgesneden en de zijkanten tegen elkaar werden geplaatst.

Het meest innovatieve: het tegengewicht dat bestaat uit waterbasins, vast gelast op zijn plaats in de droge box. Het water kan in enkele uren worden gelost door middel van hogedrukkleppen.

Img
BEZOEK GALERIJ