Voor alles omtrent koelcontainers

Mega-Reefers - De juiste keuze

More than 20 years of experience working for all large shipping lines

Meer dan 30 jaar dienen wij de grootste rederijen.

Opgericht in 1993 en met een opvolging verzekerd, verplichten wij onszelf om te blijven innoveren en competitief te zijn in onze prijzen en klantentevredenheid.

THE MISSION

Mega Industrial Engineering is de vaste partner voor hoge kwaliteit van containerreparaties voor verscheidene rederijen en leasingmaatschappijen die de haven van Antwerpen bedienen. Klanten tevreden houden dragen wij hoog in het vaandel en we begrijpen dat een zaak in de containerindustrie niet alleen bestaat uit het voorzien van sterke, stevige containers, maar ook uit het transport, organiseren van surveys en de bijhorende administratie. Het is onze missie dat we deze diensten voor de klant voorzien alsook een vlot reparatieproces van A tot Z. Wij zijn trots op wat we doen en staan in voor het werk dat onze mensen elke dag leveren. Onze reparaties zijn van hoge kwaliteit en worden enkel gedaan met hoogwaardige materialen volgens de wereldwijde IICL standaard zoniet hoger.

from a container bar to even furniture!

Wij benaderen uitdagingen met een open geest!

Er zijn altijd opportuniteiten in de manier waarop je een bedrijf leidt en we stellen ons zelf altijd in vraag over de manier waarop we tewerk gaan. Innovatie is de sleutel tot het succes van elk bedrijf, en hoewel we initieel enkel containers repareerden, hebben we nieuwe kansen gegrepen in de containerverhuur en -verkoop, de ontwikkeling van gesofisticeerde softwareprogramma's en op maat gemaakte projecten. Voor dit laatste hebben we omwille van de enorme populariteit een gespecialiseerde afdeling opgericht, neem eens een kijkje op de website van ContainerConcepts.be!

ONTMOET ONS TEAM

1 grote familie

stuur een email
stuur een email
stuur een email
stuur een email

Vertrouwde Partners